Uskrsna izložba oldtimera u Našicama

Kao i svake godine u vrijeme uskrsnih blagdana Našice su i ove godine na središnjem trgu dr. Franje Tuđmana na Uskrsni ponedjeljak upriličile 18. Izložbu oldtimer vozila. Organizatoru izložbe Oldtimer klubu Našice ovoga puta se u organizaciji pridružilo i Društvo "Naša djeca" iz Našica.

Svojim nastupom otvorenje izložbe uljepšali su članovi Gradske glazbe Našice te mažoretkinje. Društvo "Naša djeca" za najmlađe je organiziralo tradicionalnu igru traženja pisanica koje su bile skrivene oko izložbenih automobila i motora.

Izložba atraktivnih limenih ljubimaca, od kojih najstariji potječu iz prve polovine prošlog stoljeća unatoč hladnijem vremenu privukla je brojne Našičane i njihove goste. Najviše pažnje privlačila je Zastava 1300 iz 1967. godine gospodina Josipa Neisa iz Subotice.

S ukupno 130 izlagača s preko 100 starodobnih vozila iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Mađarske OTK Našice može se pohvaliti kako izložba svake godine privlači sve više sudionika, ali i zainteresirane publike.

Susret je završio revijalnom vožnjom automobila i motora središtem grada.

Tekst: Josip Radić dipl.oec.
Fotografije: Oldtimer klub Našice