Slavljenička godina Auto Hrvatske

Ova godina je slavljenička godina za Auto Hrvatsku u kojoj obilježava 65 godina od osnivanja i 25 godina od preoblikovanja u dioničko društvo.

Današnja Auto Hrvatska kao tvrtka s dugom tradicijom na području trgovine i održavanja motornih vozila zapravo je sljedbenik Auto-moto servisa osnovanog 1952. godine koji naziv Auto Hrvatska nosi od 1954. Kućnim sajmovima naziva „Auto Hrvatska road show“ organiziranima u jačim centrima u Hrvatskoj, Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, Auto Hrvatska je proslavila ovu jubilarnu obljetnicu. Namijenjeni poslovnim partnerima kućni sajmovi su pokazali kompetenciju i snagu Poslovne grupe Auto Hrvatska prezentiravši sve segmente djelovanja uz prisustvo eksperata iz prodaje i postprodaje.

Osim toga dodjeljeno je 65 priznanja poslovnim parterima kao zahvala i priznanje za uspješan razvojni put. Priznanja koja su dodijeljena u povodu 65. godišnjice izradio je akademski kipar Neven Bilić. Tijekom dosadašnjih 65 godina Auto Hrvatska je izrasla u značajnu tvrtku koja je podržala gospodarski razvoj Hrvatske te se pokazala kao pouzdan, kompetentan i konkurentan poslovni partner.

Tekst: Željka Radić diplomirani konzervator-restaurator
Fotografije: Saobraćaj