Otvorenje oldtimer i motociklistiČke sezone 2015

Oldtimer klub Međimurje na uskrsni ponedijeljak 06. travnja u sv. Martinu na Muri organizira tradicionalno otvaranje oldtimer i motociklističke sezone 2015. Cilj manifestacije je da oldtimeri, a posebno motoristi kao najugroženiji sudionici u prometu, započnu sezonu vožnje što educiraniji, savjesniji i spremniji.

Osim toga sudionici manifestacije upoznati će povijesne, kulturne, turističke i gospodarske destinacije općina Sv. Martin na Muri i Štrigova pa manifestacija tako dobiva povijesno-kulturni, turistički i prometno-tehnički značaj.

Početak okupljanja biti će na Trgu sv. Martina na Muri u 9:30h nakon ćega će u 10,30h uslijediti Sv. Misa u župnoj crkvi te blagoslov vozača i vozila na Trgu Sv.Martina. U 12,30h kreće panoramska vožnja općinama Sv. Martin na Muri i Štrigova na relaciji: Sv. Martin na Muri-Brezovec-Jalšovec-Štrigova. U Štrigovi će biti osviježenje u kavani Orijent nakon čega slijedi nastavak vožnje do seoskog turizma „Klet“ u Sv. Martinu na Muri te nastavak druženja uz domjenak i muziku Oldtimer benda.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 30 kn ili 4 eur. Za sve informacije možete se obratiti predsjedniku Oldtimer kluba Međimurje Franji Beloviću na 04/0573 100, 098 1393 036.

Tekst: Lovre Bilić mag.soc.