STIGAO JE DRUGI BROJ KOLEKCIONARSKOG ČASOPISA “OLDTIMER CLUB”

Nakon prvog broja kolekcionarskog časopisa "Oldtimer Club" koji je na najbolji način otvorio put do brojnih zaljubljenika u tehničku baštinu, ali i onih koji tu ljubav tek otkrivaju, u prodaju je stigao i drugi broj časopisa "Oldtimer Club".

U drugom broju osim mišljenja čitatelja te njihovih zanimljivih fotografija iz obiteljskih arhiva, novost je i rubrika „Povijest automobilizma u Hrvatskoj” koja će opisivati događaje koji govore o bogatom nasljeđu koje imamo. Novost je praćenje događaja, okupljanja i zanimljivih kolekcionara pa tako u ovome broju donosimo priču o fenomenu Splitske nediljne patrole koja je od druženja na forumu prerasla u tradicionalno okupljanje.

Od brojnih organiziranih skupova zaljubljenika, izdvojili smo manifestaciju Trash&Burn koja se održava od 2009. te okuplja najveći broj sudionika koji dolaze iz susjednih zemalja, a zaljubljenici su u američke automobile i „americana”' kulturu. Kolekcionar kojeg predstavljamo u ovome broju legendarni je zaljubljenik u motore Harley Davidson Lukica Rako.

"Uživali smo radeći na drugome broju, a nadamo se da ćete i Vi uživati dok ga budete čitali!" - Josip Radić, glavni urednik časopisa

“Oldtimer club” može se naručiti po cijeni od 35,00kn (+dostava 5kn) putem e-maila: kupioldtimerclub@gmail.com ,a možete ga prolistati online.