3. AUTO TUNING & STYLING SHOW OKUPIO VIŠE OD 150 AUTOMOBILA

„3. Auto tuning & styling show powered by Sedox Performance“ u organizaciji Auto kluba Zaprešić održao se u subotu 26.rujna na glavnom gradskom trgu u Zaprešiću.

Unatoč najavljenoj kiši događaj je okupio više od 150 automobila te preko 1000 posjetitelja iz cijele Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Osim automobila pripremljenih za styling natjecanje, posjetitelji su imali priliku razgledati i mnoštvo oldtimera te automobila za utrke od kojih je najviše pažnje plijenio Chevrolet Camaro SS iz 1969. godine sa 10.500 ccm i preko 1000 KS.

Automobili su ocjenjivani u nekoliko kategorija te je u izuzetno jakoj konkurenciji podijeljeno više od 50 pehara i priznanja, a titulu „Best of show“ osvojio je Karlo Stipčević iz Zadra sa „General Lee“ Opel Corsom.

Ovu manifestaciju također su podržali i brojni klubovi: V8 Club Croatia, Fićo fan klub, OTK Stari kotači, VW club Slovenia te mnogi drugi.

Osim razgledavanja automobila, posjetitelji su tijekom dana mogli uživati i u mnoštvu popratnog sadržaja, isprobati HAK-ov simulator prevrtanja, pogledati prezentacije sponzora te se okušati u društevnim igrama povlačenje konopa, slalom u tačkama te igri izdržljivosti, a organizirana je i velika humanitarna tombola.

Tekst: Josip Radić dipl.oec.
Fotografije: Auto klub Zaprešić