19. Međunarodna izložba oldtimer vozila u Našicama

Na Uskrsni ponedjeljak 28. ožujka u Našicama će se održati tradicionalna 19. Međunarodna izložba oldtimer vozila u organizaciji Oldtimer kluba Našice.

Izložba će se upriličiti na prostoru ispred robne kuće u centru Našica, kao i na cijelom parkiralištu do crkve. Manifestacija će započeti okupljanjem s početkom u 7 sati, nakon čega slijede prijave i raspored vozila dok će svečano otvorenje biti u 10 sati. U programu sudjeluju Gradska glazba i mažoretkinje iz Našica, pjevački zbor AD Libitum i DND iz Našica, a program će podržati i Odjel prevencije policijske uprave Osijek.

U Oldtimer klubu Našice očekuju kako će im se kao i svake godine pridružiti velik broj vlasnika povijesnih vozila za koje su pripremili mnoštvo popratnih događanja. Između ostaloga birati će se naj vozilo, naj automobil, naj motor, naj motor s prikolicom, naj teretno, kombi ili slično vozilo te naj traktor. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 50 kn u što su uz sudjelovanje na izložbi i mogućnost osvajanja nagrade uključeni doručak i ručak te okrijepa tijekom trajanja izložbe. Članovi OTK Našice s uplačenom članarinu za 2016. godinu sudjeluju besplatno uz prijavu i predočenje članske knjižice. Svi sudionici dobivaju zahvalnicu za sudjelovanje, a oni najuspješniji u svojim kategorijama primiti će pehare i plakete.

Sudjelovanje na izložbi potrebno je najaviti predsjedniku ili tajniku OTK Našice radi organizacije prijema i mjesta na izložbi:

Goran Flisak, tajnik
095 818 13 32
klub@oldtimer-nasice.hr
Franjo Hofer, predsjednik
091 605 0761

Našičani pozivaju i sve ostale zainteresirane da im se pridruže na ovoj najstarijoj klupskoj aktivnost Oldtimer kluba Našice.

Tekst: Natalija Borjan dipl.oec.
Fotografija: OTK Našice