16. Natjecateljski oldtimer auto rally u Zadru

Oldtimer klub Zadar poziva članove svih oldtimer klubova, ali i sve ostale ljubitelji oldtimera na 16. Natjecateljski oldtimer auto rally koji će se održati 17. i 18. rujna.

U subotu, 17. rujna, održati će se natjecanje koje se boduje za prvenstvo Hrvatskog oldtimer saveza te se ovim natjecanjem zatvara ovogodišnje prvenstvo. Pored sportskog dijela planiran je i zabavni, odnosno turistički dio u kojem će se posjetitelji moći upoznati s ljepotama i zanimljivostima doline Gacke i grada Otočca.

Predviđen je posjet sirani Runolist, utočištu malih medvjeda u Kuterevu i povijesnim zrakoplovima na aerodromu Otočac. Isto tako, posjetit će se i Majerovo vrilo gdje rijeke još uvijek svojom snagom pokreću mlinove onako kako su ih pokretale stoljećima.

Kotizacija za ovaj događaj iznosi 350 kn za vozače i 300 kn za suvozače, a uključuje ručak, večeru u subotu, noćenje te doručak u nedjelju. Svi oni koji imaju natjecateljsku licencu Hrvatskog oldtimer saveza te sudjeluju u natjecanju u subotu plaćaju kotizaciju u iznosu od 300 kn za vozača i 250 kn za suvozača.

Za sve dodatne informacije javite se na 092 151 2015 ili putem e-maila akubaska@icloud.com.

Tekst: Josip Radić dipl.oec.